Danmarks næste Just-Eat startup! at Hultquist Copenhagen

Posted 1 week ago

Er du klar på at drive og implementere en ny og innovativ peer to peer markedsplatform? Til ambitøst startup søger vi en kreativ, struktureret og disciplineret Frontend og Backend til at udvikle og implementere en ny peer to peer markedsplatform, som vil disrupte hele modebranchen.

Om jobbet

Som Frontend og Backend praktikant vil du være i tæt samarbejde med firmaets grundlæggere og dine primære arbejdsopgaver omfatter opbygning af peer to peer markedsplatform og UX/UI design.

Dine ansvarsområder består blandt andet af:

Udvikle og implementere peer to peer markedsplatform

Udvikle og implementere en brugeroplevelse af høj kvalitet.

Udvikle og implementere CMS system.

Vores forventninger til dig

Du sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, er detaljeorienteret og arbejder struktureret, så der altid er styr på tingene.

Vi tilbyder

Som Frontend og Backend praktikant får du en spændende stilling i et ambitøst startup med mulighed for fastansættelse eller partnerskab.

Ansøgning og kontakt

Vi holder samtaler løbende, så send allerede din ansøgning med CV og portfolio i dag til Martin Andersen - martin@hultquist.dk. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on ITU Job and Project bank will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.