Specialesamarbejde med AGF Esport og Systematic: Markedsundersøgelse af vækstmuligheder at Systematic

Posted 5 days ago

Har du lyst til at undersøge et marked i massiv vækst? Har du kendskab til esportindustrien eller er du nysgerrig på at få indblik i denne? Som medejer af AGF Esport søger vi at etablere et specialesamarbejde med en eller flere studerende med flair for markedsundersøgelser. Dette med henblik på at undersøge hvordan AGF Esport skal profilere sig og vækste internationalt inden for verdens hurtigstvoksende sportsgren.

HVOR STORT ER POTENTIALET OG HVAD SKAL DER TIL FOR AT VÆKSTE INTERNATIONALT?
Spørgsmålene er mange, og du får hermed muligheden for at hjælpe os med at besvare dem samt forme problemformuleringen så den matcher og understøtter din studieretning.
Computerspil har udviklet sig til en global konkurrence- og tilskuersport og esport betragtes i flere lande som en anerkendt sportsgren. Som eksplosivt voksende sportsgren har esport derfor masser af potentiale både for samfundet, virksomheder samt de udøvende esport talenter, hvilket er en af årsagerne til, at Systematic har valgt at blive medejer af AGF Esport. Siden begyndelsen af 2018 har AGF Esport arbejdet målrettet efter at konkurrere på højeste niveau i spillene FIFA og CS:GO, hvor holdene konkurrerer i henholdsvis eSuperligaen og deltager i ESEA Advanced og Powerligaen. I samarbejdet omkring specialet har du derfor mulighed for at få indblik i to vidt forskellige organisationer med ambitiøse visioner til fælles. Du vil blive sat i kontakt med relevante stakeholders fra begge organisationer, som skal understøtte dig med relevant viden og sparring i processen.

DINE RESULTATER FÅR BETYDNING I PRAKSIS
Studerende fra en bred vifte af videregående uddannelser samarbejder ofte med Systematic, når de skal skrive deres speciale. Det har hidtil været en stor succes og en værdifuld og lærerig oplevelse for begge parter. Det er vigtigt for os, at vi baserer et samarbejde på en virkelig og aktuel udfordring. Derfor vil du også opleve, at dine resultater vil blive modtaget med nysgerrighed og seriøsitet.
HVAD SKAL DER TIL?
Vi forestiller os at du læser en forretningsorienteret kandidatuddannelse, hvorfra du har erfaring med og viden om markedsundersøgelser. Et drømmescenarie er, at du har mulighed for at udarbejde specialet i efteråret 2020 og dermed kan præsentere dine resultater for os ved årsskiftet, men planlægger du at udarbejde dit speciale i foråret 2021 er vi også interesseret i dette, med ønsket om en præsentation af dine resultater inden sommer 2021. Om du vælger at udarbejde dit speciale alene eller sammen med en eller flere medstuderende har ingen afgørende betydning for os, vi er blot nysgerrige på at få undersøgt det beskrevne i annoncen.

ER DU INTERESSERET?
Send os en kort motiveret ansøgning, samt en kopi af dine eksamensbeviser til students@systematic.com. Vi screener de indkomne henvendelser løbende, da vi ønsker at indgå samarbejde snarest muligt. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge efter Louise Daa Løfquist, Employer Branding Specialist. Vi glæder os til at høre fra dig. Læs mere om Systematic her og AGF Esport her.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on ITU Job and Project bank can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.