ITU Job- og Projektbank samarbejder nu med JobTeaser for at fremme din karriere, aktivér din bruger nu.

Aktivér nu Spørgsmål?

Topdanmark - Forsikring og Pension

Flere industrier

76 følgere

Tag et move, der er mere dig!

Som medarbejder i Topdanmark får du en modigere arbejdsplads, et sundere arbejdsliv og en sjovere arbejdsdag. Vi er hele Danmarks forsikrings- og pensionsselskab, førende indenfor brug af teknologi og et fællesskab, hvor du også kan være dig selv. Vi er ikke bare modigere, sjovere og sundere i Topdanmark. Vi er mere dig!

En sjovere arbejdsdag

Det er sjovere at gå på arbejde, når du udvikler dig og er med til at levere bedre løsninger. Som medarbejder i Topdanmark møder du engagerede kolleger, der sætter fælles faglighed højt, når I samarbejder på tværs og finder nye løsninger til gavn for vores kunder. Udover internt samarbejde og jobrotation kan kurser, konferencer og relevant uddannelse også styrke dine kompetencer og karrieremuligheder. Der er nemlig højt til loftet hos os, men kort vej fra den enkelte medarbejder til topledelsen.

Et sundere arbejdsliv

Det er sundere at gå på job, når du kan være den bedste udgave af dig selv, og når vi tager hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. I Topdanmark vægter vi sammenhold og teamwork, fordi vi ved, at summen af vores forskelligheder er vores styrke. Det gælder både i det daglige, når vi rykker sammen for at møde en pludselig udfordring – og når vi motionerer mange penge ind i Knæk Cancer-ugen.

 

En modigere arbejdsplads

Du får udrettet mere, når du er på en arbejdsplads, hvor dine idéer og forslag kan blive til virkelighed. De modige beslutninger, vi traf i går, giver dig et solidt fundament til at gå nye veje i dag. I Topdanmark er vi stolte af at have en af verdens stærkeste forsikringsaktier i over 20 år. Vi tør både satse på det nye, og vi tør holde fast i det, der virker.